Over ons

Met onze Smarketingconcepten behalen onze klanten een snelle ROI binnen hun experience marketing en socialmedia kanalen. Door onze smarketingaanpak leveren onze concepten snel succes en meetbare resultaten.

Er is in de afgelopen jaren veel veranderd binnen bedrijven, waardoor sales- en marketingafdelingen steeds meer andere werkgebieden en werkwijzes krijgen. Hierbij spelen de verschillende taken, doelstellingen, targets en cultuur een steeds grotere rol.

We ondersteunen marketing- en salesafdelingen met Smarketing monitoren, trainingen en coaching en ons Smarketing programma, zodat ze weer beter op elkaar ingespeeld raken en de doelstellingen makkelijker behaald worden.

Met behulp van ons Smarketingformat zijn deze processen snel transparant te maken en te implementeren, zodat een succesvolle aanpak en ROI gegarandeerd is. 

Neem gerust contact op om kennis te maken met onze succesvolle Smarketing aanpak.

Meer info
 
 

Werkwijze

Als specialisten denken we graag mee, hoe jullie experience marketing kanalen in combinatie met social media sales optimaal ingezet kunnen worden.

Hierbij is een doordachte strategie en samenwerking tussen sales en marketing (smarketing) een belangrijk onderdeel. Ons unieke Smarkting programma biedt hiervoor een snelle oplossing en zichtbare ROI.

De concepten die we voor onze klanten (zowel nationaal als internationaal) ontwikkelen, zijn altijd gebaseerd op een uniforme strategie. Dit in combinatie met ons Smarketingprogramma, waardoor een snelle implementatie gegarandeerd is.

Bij al onze klanten hebben we voorafgaand aan onze samenwerking in slechts 30 minuten laten zien, hoe snel en eenvoudig experience smarketing toegepast kan worden. Ze zijn hierdoor inmiddels zeer succesvol en we delen deze kennis graag met mogelijke nieuwe klanten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en presentatie.

Meer info
 

Concepten

Succesvolle bedrijven hebben een duidelijke en resultaatgerichte experience smarketing strategie en voeren deze ook uit door een optimale samenwerking tussen marketing- en salesafdelingen. 

Als alle neuzen dezelfde kant opstaan, is een ijzersterk experience smarketing en socialmedia concept, bepalend voor de haalbaarheid en het succes. Onze concepten staan voor succes, kostenbesparing, efficiënte en creativiteiten, waarbij een smarketing aanpak een van de grootste succesfactor is.

We ontwikkelen totaalcampagnes rondom beurzen, events en social media kanalen. Maar ook in-house smarketing programma's, trainingen en Experience Smarketing showers.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze campagnes en programma's.

Meer info
  • Adres

    Keizersgracht 62-64, 1015CS Amsterdam, Nederland

  • E-mail

    Info@brandingexperience.nl

  • Telefoon

    +31 (0)205207446

Image
Image
 

JOIN THE EXPERIENCE

 

©Branding Experience B.V. 2019